avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema recuperare autoturism imprumutat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema recuperare autoturism imprumutat

Buna,

Am imprumutat un autoturism proprietate personala unui bun amic pentru o perioada de o saptamana.Insa dupa trecerea acestei perioade persoana respectiva a afirmat ca nu imi mai returneaza automobilul.Masina era cu numere rosii,a schimbat aceste numere cu unele de franta si a vadut masina altei persoane,fara acte,persoana care a inscris masina mea in bulgaria.Am sesizat politia si mi s-a spus ca nu pot sa imi aduca masina deoarece nu am acte doveditoare,actele mele fiind in masina in momentul cand am imprumutat-o.Care sunt pasii legali pentru recuperarea masinii tinand cont ca nu am act de vanzare cumparare pentru automobilul respectiv,singurele mele acte doveditoare fiind cartea de identitate si faptul ca a fost inscrisa pe numere rosii la politie.

Va multumesc anticipat, Angelica

Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 17:43, 24 Martie 2011
Pe baza acestor acte formulati plangere penala pentru infractiunea de abuz de incredere impotriva persoanei respective.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu aveti dovada proprietatii masinii? Aici este vorba de furt nu doar abuz de incredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina care nu era proprietatea mea andrei_83 andrei_83 Vă Salut! Am și eu o întrebare: Ce mi se poate întâmpla dacă am vândut o mașina care nu era proprietatea (Era mașina unui ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de inselaciune addy92 addy92 buna seara.as dori sa ma ajutati intr-o problema.am vandut o masina inmatriculata Ro,unui cunoscut in rate(prin contract notarial,contract notarial precum ca ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere? d.cosmin d.cosmin Buna ziua, De acum ceva timp am dat masina unui \'prieten\' de familie in vederea vanzarii, insa acesta nu s-a mai prezentat pentru intocmirea actelor. ... (vezi toată discuția)