avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am Vandut o masina care nu era proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am Vandut o masina care nu era proprietatea mea

Vă Salut! Am și eu o întrebare: Ce mi se poate întâmpla dacă am vândut o mașina care nu era proprietatea (Era mașina unui ”amic” Cu numere roși, nu era înmatriculată pe el ..) mea către o firma ”X” Pe o copie de C.I. Am scris că am vândut autoturismul ”Y” proprietatea mea către firma ”X” Ce mi se poate întâmpla ? Din punct de vedere LEGAL. Mulțumesc anticipat! (Sper sa nu fi greșit categoria pe forum, dacă am greșit. Rog cineva sa mute unde trebuie! )
Cel mai recent răspuns: ContSters241638 , utilizator 12:25, 8 Februarie 2013
noul propietar poate rece anularea contractul de vanzare cumparare sau dvs puteti cumpara masina de la adevaratul propietar si astfel contractul sa ramana valabil, daca va referiti din punct de vedere penal ce ati putea pati, parerea mea este ca nimic.
In raport de mai multe elemente asupra carora nu ati furnizat detalii,se poate sa fiti acuzat de inselaciune
Ok, ce detalii vreti sa va mai furnizez? Si in caz de inselaciune, abuz de incredere. Ce mi se poate intampla din punct de vedere lega? Pot sa fiu acuzat de furt Tinand cont ca eu nu i-am furat masina , el pur si simplu mi-a dat cheile...
Cine se plange, firma ca i-ati vandut ce nu va apartinea sau amicul care v-o fi dat cheile sa va plimbati, nu sa i-o vindeti ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Amicu ca i-am vandut-o

Alte discuții în legătură

Am incredintat cuiva un bun si acum nu mi-l da pana nu platesc o datorie mai veche florin dorel florin dorel Buna ziua.Am dat spre vinzare unui prieten o masina echipata pentru TAXI de o luna si jumatate ,pe care am cerut-o inapoi si nu a vrut sa mi-o dea,pina nu ii ... (vezi toată discuția)
Ultraj si uz de fals ? Ale21scumpica Ale21scumpica Buna ziua. ..Am cumpărat o mașină neînmatriculata ...Nu am reușit sa fac un contract pt ca respectivul plecase din țară. ..După un timp Am vândut ... (vezi toată discuția)
Plangere penala capucino capucino am vandut o masina la o firma pt 6000 euro + tva. dar am facut un contract pe care nu l-a semnat administratorul :(((( factura este emisa pe 4500 lei. pot ... (vezi toată discuția)