avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

am vandut o masina la o firma pt 6000 euro + tva. dar am facut un contract pe care nu l-a semnat administratorul :(((( factura este emisa pe 4500 lei. pot face plangere penala pentru inselaciune sau abuz de incredere? tipu era un prieten de al meu si nu am considerat ca nu ii va plati banii, dar foloseste masina. #-oX-(X-(

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere, penal sau civil? inculpatcj inculpatcj Buna am o problema, anul trecut a venit un prieten la mine cu o propunere de afacere, anume el avea o firma si mi-a spus sa-i dau o suma de bani si sa-i ... (vezi toată discuția)
Neplata automobil ,vandut fraudulos buradaflorin buradaflorin Buna ziua, Am cumparat un automobil in decembrie 2008, l-am lasat unei persoane cu tot cu acte si chei pentru 500 euro (automobilul valora 6000) ,la o luna ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina care nu era proprietatea mea andrei_83 andrei_83 Vă Salut! Am și eu o întrebare: Ce mi se poate întâmpla dacă am vândut o mașina care nu era proprietatea (Era mașina unui ... (vezi toată discuția)