Multumesc pentru raspunsul rapid...o sa caut acum pe internet sa vad daca gasesc pagina respectiva. As mai avea o intrebare: Este vorba de acelasi birou , unde am depus si cererea de amanare ?
LE: Am gasit pe site-ul judecatorie dosarul in care sunt citat, banuiesc ca va aparea o data de amanare in rubrica "Termene de judecata" nu ?
Va salut,
Am depus o cerere de amanare a unui proces, dar la registratura am uitat sa cer si numarul de inregistrare (...sau cum s-o numi). Cum aflu cand s-a amanat procesul ?
Multumesc.
Va salut,
Este primul post pe forum si sper ca am postat in sectiunea potrivita, daca nu rog un moderator sa mute thread-ul. Multumesc.
Sunt citat intr-un proces civil, in legatura cu un accident rutier in care am fost declarat nevinovat (pe buna dreptate si fara dubii) de agentul constatator, dar celalalt conducator dupa ce a semnat PV si a platit amenda a facut o contestatie la judecatorie.
Va fi prima data cand intru intr-o sala de judecata si desi este un lucru aparent minor am o retinere sa ma duc singur. Asa ca am vorbit cu un avocat, am facut intampinarea, dar nu am discutat nimic de bani respectivul este o cunostinta si nu vrea sa discute subiectul asta...cel putin nu acum. Asa ca, va intreb pe dvs care ar fi onorariul unui avocat pentru o zi pierduta intr-un astfel de proces.
Astept raspuns, multumesc.