avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu termenul amanarii ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu termenul amanarii ?

Va salut,
Am depus o cerere de amanare a unui proces, dar la registratura am uitat sa cer si numarul de inregistrare (...sau cum s-o numi). Cum aflu cand s-a amanat procesul ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Catani88 , utilizator 10:53, 5 Aprilie 2011
verificati pe internet pe portalul instantelor cu nr de dosar. sau va duceti la registratura instantei.
Multumesc pentru raspunsul rapid...o sa caut acum pe internet sa vad daca gasesc pagina respectiva. As mai avea o intrebare: Este vorba de acelasi birou , unde am depus si cererea de amanare ?

LE: Am gasit pe site-ul judecatorie dosarul in care sunt citat, banuiesc ca va aparea o data de amanare in rubrica "Termene de judecata" nu ?
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
Catani88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere apel-portal instanta ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! daca una din parti depune cerere de apel (civil) unde trebuie sa apara?: pe site la judecatorie sau pe site la tribunal? Multumesc! (vezi toată discuția)
Divort sector 5 bucuresti Tamarra Tamarra Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ... (vezi toată discuția)
Intrebare procedura divort Oana382016 Oana382016 Buna ziua, am o mare nelamurire, si anume: Sotul meu a depus actele de divort in urma cu aproximativ 2-3 luni, la un avocat. Pana in acest moment nu am ... (vezi toată discuția)