avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat pentru o zi
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat pentru o zi

Va salut,
Este primul post pe forum si sper ca am postat in sectiunea potrivita, daca nu rog un moderator sa mute thread-ul. Multumesc.
Sunt citat intr-un proces civil, in legatura cu un accident rutier in care am fost declarat nevinovat (pe buna dreptate si fara dubii) de agentul constatator, dar celalalt conducator dupa ce a semnat PV si a platit amenda a facut o contestatie la judecatorie.
Va fi prima data cand intru intr-o sala de judecata si desi este un lucru aparent minor am o retinere sa ma duc singur. Asa ca am vorbit cu un avocat, am facut intampinarea, dar nu am discutat nimic de bani respectivul este o cunostinta si nu vrea sa discute subiectul asta...cel putin nu acum. Asa ca, va intreb pe dvs care ar fi onorariul unui avocat pentru o zi pierduta intr-un astfel de proces.
Astept raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:12, 25 Martie 2011
D-le, procesul nu se termina numai intr-o zi, poate dura si un an. Onorariul este si in functie de munca pe care o are respectivul avocat. Stii proverbul Romanesc "frate frate dar BRANZA ESTE CU BANI". Asa c a, vezi cum iti tratezi prietenul, ca onorariul este si in functie de valoarea cererii si in functie de gradul de jurisdictie al instantei...
Eu iti doresc succes,,,si sa mai stii ceva de la mine ca instanta de judecata nu este "bau-bau", cei ce judeca sunt tot oameni ca si tine:(;):

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera onorariul achitat avocatului ? rolena rolena La prima intalnire cu avocatul care doream sa ma reprezinte intrun proces de divort / partaj, acesta mi-a solicitat plata integrala a onorariului. Am achitat ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza si cat ma costa divortul bandreea2010 bandreea2010 Buna ziua, Sunt casatorita de 4 ani, am un copil de 1 an si 6 luni. Stam cu chirie, nu ne mai intelegem deloc, avem discutii/ cearta zilnic si am decis sa ... (vezi toată discuția)
Divort rapid alin76 alin76 As vrea sa stiu cum pot sa obtin pronuntarea la un divort cat mai rapid ? Actele necesare si cum procedez. (vezi toată discuția)