La prima intalnire cu avocatul care doream sa ma reprezinte intrun proces de divort / partaj, acesta mi-a solicitat plata integrala a onorariului.
Am achitat acea suma fara a primi vreo chitanta. Am semnat o imputernicire pentru a ma reprezenta. Avocatul a redactat doar intampinarea ( eu fiind parata). Am hotarat sa nu ma mai reprezinte avand motive intemeiate ( nu m-a indrumat cum sa redactez o cerere de reducere a taxei de timbru intrucat venitul meu net lunar nu depaseste 500 lei, mai mult nici nu stia ca este posibil acest lucru , si multe altele).
Intrebarea este imi pot recupera macar partial onorariul achitat si daca da cum ?
Da puteţi, numai că dacă nu vi s-a eliberat şi chitanţă s-ar putea să nu recunoască plata.
Nu mai daţi bani fără chitanţă. Ar fi bine să vă înţelegeţi amiabil. Orcum nu mi se pare cprectă poziţia cplegului nostru dacă aşa stau lucrurile cum le prezentaţi.
Multumesc pentru raspunsuri !
Banii au fost dati la domiciliul avocatului in prezenta unei alte persoane care poate oricand sa confirme.
Nu ma mai chinui sa-i recuperez, este un proverb care spune " domnia si prostia se platesc ". #-o
Atrag atentia asupra acestui aspect " exista si avocati "incorecti", poate nu-i cuvantul potrivit ar trebui ceva mai dur