depinde daca aveti si copii.. ,si fara copii tot dureaza 1-2 termene dar depinde cat de repede introduceti act si cand va da termen;.luati legatura cu un avocat
Variante sunt, insa trebuie sa precizati daca exista copii rezultati din aceasta casatorie sau nu, iar daca nu exista , daca de la data incheierii casatoriei a trecut mai mult de un an.Intrebarea dvs. este mult prea generala, asa ca reveniti cu detalii pentru un raspuns complet.
Prea repede vrei sa scapi si nu dai prea multe amanunte.
Copii minori sunt?
Sotia este de acord? Ca poti introduce actiune comuna de divort , semnata de amandoi, si este cea mai rapida, fara martori, fara dovezi.
In afara de actiune, certificatul de casatorie in original, taxa de timbru in functie de venituri, si mult curaj...
Acte: certificat casatorie, buletine identitate, daca sunt copii si certificatele de nastere ale acestora.
Pronuntare rapida: daca nu sunt copii depuneti o cerere de divort de comun acord. Trebuie sa mergeti cu "soata" la judecatorie si sa semnati amandoi cererea. Va trebui sa aveti si un martor comun. Daca intruniti toate aceste conditii aveti divortul cam in 2-3 luni.
Alte discuții în legătură
Divort
andreeapapava
Buna.Ma numesc Andreea si pe 11.09.2010 m-am casatorit.Au aparut unele probleme si am hotarat de comun acord sa divortam.Am auzit multe variante,ca nu se poate ... (vezi toată discuția)