avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru12

Activitate alexandru12

Buna ziua

Sunt in situatia in care preavizul cu firma la care lucrez se termina, si nu doresc sa mai predau telefonul (telefon ce nu are cartela SIM) pe care l-am primit de la firma. Am primit telefonul fara proces verbal de predare-primire.

Doresc sa mentionez ca din punct de vedere moral sunt impacat daca nu predau acest telefon (tinand cont de modul in care, din razbunare mi s-au taiat anumite deconturi ce erau doar cu o intelegere verbala), dar voriam sa stiu daca pot exista repercursiuni legale, tinand cont de faptul ca nu am semnat nici un proces verbal de primire pentru acest telefon.

Multumesc pentru raspunsuri si repet, ma intereseaza doar parte legala deoarece pentru parte morala sunt impacat.

Salut
Doresc sa accesez un credit de nevoi personale in nume propriu si fara coplatitori, cu ipoteca pe un imobil pe care l-am dobandit prin donatie ( sunt unic proprietar).
Mentionez ca sunt casatorit dar urmeaza sa divortez, cu creditul urmeaza sa achizitionez mamei o locuinta.
Intrebarile mele sunt :

1. Pot accesa un astfel de credit fara a contacta sau implica inca actuala sotie ? (pana la divort mai dureaza o bucata lunga de timp, inca nu s-au depus actele)

2. Poate avea sotia vreun drept sau vreo obligatie (ceea ce nu doresc) la apartamentul pe care il achizitionez pe numele mamei ? (cu ipoteca pe apartamentul personal).