avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate ely nicolae

Activitate ely nicolae

Răspuns la discuția furtul de curent electric
Cunosc o persoana (nu exista grad de rudenie) care, din cauza unei facturi neachitate a fost debransata de la reteaua de electricitate de catre cei de la enel si am aflat de la o vecina de-a lor ca s-ar fii legat singura, printr-un cablu direct la sursa, adica la cablurile de pe stalp sau ceva de acest gen si ma intereseza daca in acest caz nedenuntarea acestei infractiuni intra sub incidenta legii penale. Multumesc
Nedenuntarea infractiunii de furt de curent electric este incriminata de legea penala?
este adevarat ca nu stia sa scrie decat de tipar si asta foarte incet si din acest motiv m-a rugat pe mine, insa am o teama de banci si de accea am pus aceasta intrebare multumesc
nu am semnat eu, a semnat titularul,eu doar am completat cererea...
buna ziua, de curand am completata cu mana mea in fata angajatului unei banci cererea de credit a unei cunostinte(in locul acesteia-cu datele ei).as vrea sa stiu daca simplul fapt ca am completat eu acea cerere imi creeaza vreo legatura cu acel credit in cazul in care s-ar aproba si acea persoana nu si-ar achita creditul. mentionez faptul ca nu mi-am asumat nicio calitate(fidejusor,codebitor,garant etc) ci doar am completat acea cerere cu mana mea in locul acelei persoane care doar a semnat apoi cerera in dreptul titularului. mutumesc
Se poate sista furnizarea apei reci de catre asociatia de proprietari catre un aingur apartament daca acesta are restante la plata intretinerii?