avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de credit nevoi personale-persoane fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de credit nevoi personale-persoane fizice

buna ziua, de curand am completata cu mana mea in fata angajatului unei banci cererea de credit a unei cunostinte(in locul acesteia-cu datele ei).as vrea sa stiu daca simplul fapt ca am completat eu acea cerere imi creeaza vreo legatura cu acel credit in cazul in care s-ar aproba si acea persoana nu si-ar achita creditul. mentionez faptul ca nu mi-am asumat nicio calitate(fidejusor,codebitor,garant etc) ci doar am completat acea cerere cu mana mea in locul acelei persoane care doar a semnat apoi cerera in dreptul titularului. mutumesc
Cel mai recent răspuns: ely nicolae , utilizator 13:05, 29 Aprilie 2011
cel care are obligatii rezultand din contract este titularul, cel care a semnat; ar fi bine ca dvs sa nu fi semnat in locul titularului de ctr
nu am semnat eu, a semnat titularul,eu doar am completat cererea...
nu aveti vreo problema daca ati completat cererea la rugamintea ei, ca femeia nu se descurca
este adevarat ca nu stia sa scrie decat de tipar si asta foarte incet si din acest motiv m-a rugat pe mine, insa am o teama de banci si de accea am pus aceasta intrebare multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmas (fost sot) cu datorii la banca iciobica iciobica de curind a decedat fosta sotie,.-eram divortati cu acte din martie 2014-avea pe numele ei un credit de la rbs care nu il achita de vreo doi ani ,,am primit ... (vezi toată discuția)
Codebitor...ce presupune? aly82na aly82na Buna ziua Sora mea doreste sa isi ia o casa prin programul Prima Casa si vrea ca eu sa fiu codebitor.In ce masura ma va afecta acest lucru daca intr-un an ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cris113 cris113 Buna ziua As dori sa intreb daca am un credit ipotecar in care am calitatea de co-platitor , sotul fiind titularul creditului, in cazul divortului , lasandu-i ... (vezi toată discuția)