buna ziua. in prezent lucrez, dar vreau sa ma mut la o alta firma. mi-au cerut repartitie de la AJOFM. atata timp cat nu sunt somer, de unde sa iau acesta repartitie? multumesc.
Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Firma la care lucrez, din domeniul cometrului, urmeaza sa fie inchisa. Chiar a fost anuntat tot personalul de intentiile patronului. De la 1 aprilie urmeaza sa fie facuta prima concediere colectiva pentru reducerea personalului. Eu nu fac parte din acest val, datorita pozitiei care o ocup in acest moment, director de marketing. dar am fost norocosul care si-a gasit intre timp altceva de munca. Vreau sa-mi dau demisia de la actualul loc de munca, cu acordul partilor, si vreau sa stiu de la dvs. ce bani trebuie sa-mi mai dea angajatorul, in masura in care lucrez in aceasta companie din 1997 iar anul trecut nu am beneficiat decat de 5 zile de concediu. Trebuie sa-mi plateasca zilele de concediu neluate de anul trecut si ce imi revine anul acesta? Ceva salarii compensatorii? Multumesc.