avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Repartitie de la AJOFM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Repartitie de la AJOFM

buna ziua. in prezent lucrez, dar vreau sa ma mut la o alta firma. mi-au cerut repartitie de la AJOFM. atata timp cat nu sunt somer, de unde sa iau acesta repartitie? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:46, 27 Aprilie 2011
1. Angajatorul care vrea sa va angajeze nu cunoaste legea.
2. El este obligat de Legea 76/2002 sa anunte locul de munca vacant la Agentia de Somaj. In caz contrar este sanctionat cu amenda contraventionala.
3. Repartitia de la Agentia de Somaj nu este obligatorie. Ea se elibereaza numai somerilor inregistrati care incheie un CIM.
nu am specificat ca locuiesc in bucuresti, lucrez in prezent in bucuresti si mi-am gasit de munca la ploiesti. asta daca avea vreo importanta.
Nu conteaza unde locuiti si unde lucrati. Legea este aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie de la somaj mirusaby mirusaby Buna ziua, Lamuriti-ma si pe mine daca este sau nu obligatorie la angajare repartitia de la AJOFM . Care este baza legala ? (Cunosc o situatie in care ... (vezi toată discuția)
Noi angajari nicoleta_dumitrache nicoleta_dumitrache pt. a angaja o persoana care nu a mai avut serviciu, doar ajutor social, mai trebuie la angajare repartitie de la somaj? multumesc mult. (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)