Buna ziua.varul prietenei mele este dat disparut in Coreea de sud.el a plecat sa lucreze pe nava Zim Rotterdam si pe data de 3.08.2019 a fost ultima oara cand s a auzit de el.s au facut demersuri in instanta dar s au clasat si nimeni nu ne mai spune nimic.e dat prin urmarie de interpol international ca disparut.disparitia lui a fost anuntata pe 7.08.2019. E posibil ca pana in ziua de astazi sa nu aflam nimic concret.cui am putea sa ne mai adresam.exita o organizatie mondiala care se ocupa cu asa ceva? E imposibil sa nu se afle ce s a intamplat cu aceasta persoana avand in vedere ca exista telecamere instalate fiind o nava de transport comercial.ce e de facut,cui ne putem adresa? Multumesc
buna. am si eu o problema. acum cateva luni am inchiriat un apartament impreuna cu o prietena.a fost totul legal cu contract de inchriere cu propietarul. la sfarsitul lunii februarie ea s-a mutat, dar nu a platit partea ei din cheltuielile facturilor si refuza sa imi dea banii. a spus ca doar daca o dau in judecata imi va da banii. ce pot face in aceasta situatie.daca depun plangere la politie sau o dau in judecata credeti ca imi voi recupera banii? va multumesc