buna. am si eu o problema. acum cateva luni am inchiriat un apartament impreuna cu o prietena.a fost totul legal cu contract de inchriere cu propietarul. la sfarsitul lunii februarie ea s-a mutat, dar nu a platit partea ei din cheltuielile facturilor si refuza sa imi dea banii. a spus ca doar daca o dau in judecata imi va da banii. ce pot face in aceasta situatie.daca depun plangere la politie sau o dau in judecata credeti ca imi voi recupera banii? va multumesc
politia nu are asbsolut nici o legatura cu speta prezentata.puteti promova o actiune in obligatii fata de buna dvs prietena care v-a lasat abandon si a dat bir cu fugitii.aveti sanse reale sa obtineti recuperarea respectivelor sume de bani.va trebui sa probati cu documente,martori,etc sustinerile dvs,inclusiv cu acel contract de locatiune.
va sugerez sa antamati un avocat.daca nu va permiteti,trebuie sa initiati o actiune in instanta si sa o depuneti la registratura.instanta de fond este judecatoria unde sunteti arondat cu acel contract de locatiune.
succes