recent m-am mutat in chirie , am cautat ceva ieftin iar dupa cateva cautari am gasit ceva la curte intr-un mini complex in Titan . M-am intalnit cu dezvoltatorul , care ma luat cu masina pana la strada respectiva (nu am avut timp exact sa ma uit cum arata zona ). toate bune si frumoase , mi.a placut am inchiriat-o si am semnat un contract fara numar si fara nimic ; mai degraba o foaie de comun accord . Ideea este in felul urmator ,am realizat ca de fapt m-am mutat in mijlocul tiganiei din spate de la auchan . Stau acolo de 3 4 zile si deja am avut 2 conflicte cu cei de acolo , si ma tem pentru viata mea , stand in mijlocul lor . ansamblul este ok insa pana acasa 5 minute stau cu frica in san. Vreau sa imi cer banii inapoi , chiar daca am semnat un asa zis 'contract de inchriere ' pe 6 luni . am oferi 1200 ron din care 400 garantie . Cum ar trebui sa abordez problema si pe ce cale as putea sa imi recuperez banii. una mai amiabila . As lasa 200 ron chiar pentru deranjul creat si pentru cele 4 zile de stat acolo .
Propietarul nu mi.a mentionat nimic de tigani nici eu nu am stiut pana nu am iesit de nebun pe strazi . ma adus cu masina ma lasat la metrou cu masina .A doua zi am avut surpriza sa realizez unde ma dus . Propietarul e ok , insa nu stiu cum sa aborder problema. Ce trebuie sa spun ?
am scris doar ca ma oblig sa stau cel putin 6 luni altfel imi pierd garantia . insa nu am cum sa locuiesc 6 luni de zile in acea zona , cand eu vreau ca dupa 4 zile deja sa ma mut .
Retur vodafone arsis
T. Alex
Buna ziua! Am achizitionat o pereche de casti din Vodafone Arsis Auchan Titan acum cateva zile. La cumparare am fost foarte explicita ca am urechea mica si ... (vezi toată discuția)