avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur Vodafone Arsis
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur Vodafone Arsis

Buna ziua! Am achizitionat o pereche de casti din Vodafone Arsis Auchan Titan acum cateva zile. La cumparare am fost foarte explicita ca am urechea mica si majoritatea castilor nu imi stau in ureche. Am fost asigurata ca acea pereche este ok. La cumparare m-i sa comunicat sa pastrez bonul pentru garantie. Castile nu stau corespunzator in ureche, imi cad. Cand am fost sa le schimb sau sa le returnez au spus ca nu au politica de returnare. Nu chiu cu vai am fost informata ca le pot baga in service si la cateva esuari din partea lor sa le.reparte imi vor restituii banii. Exista un mod in care pot rezolva problema?

Alte discuții în legătură

Service-ul refuză a cincea reparație pe motiv de folosință necorespunzătoare. ce mă sfătuiți? Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Va rog ma ajutati cu sfaturi asupra optiunilor pe care le am in urmatoarea speta: am achizitionat o pereche de casti cu handsfree destul de ... (vezi toată discuția)
Promovare incorecta produse spre vanzare nicoletha nicoletha in data de 10.09.2013 am cumparat o pereche de casti de la un Orange Shop din Timisoara, pentru sony ericsson xperia x10 mini. in 20.09.2013 am revenit in acel ... (vezi toată discuția)
Returnare produs incaltaminte Angelus162 Angelus162 Buna ziua ! In urma cu mai putin o luna am achizitionat o pereche de cizme care dupa maxim 20 de zile nu doar ca s-au dezlipit , dar si talpa efectiv s-a ... (vezi toată discuția)