avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Promovare incorecta produse spre vanzare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Promovare incorecta produse spre vanzare

in data de 10.09.2013 am cumparat o pereche de casti de la un Orange Shop din Timisoara, pentru sony ericsson xperia x10 mini. in 20.09.2013 am revenit in acel Orange Shop si am comunicat persoanelor care vindeau produse in acest shop ca persoana cu care eu vorbesc la telefon nu ma aude. mi s-a spus ca nu are cum sa ma auda, ca aceste casti nu au microfon. eu am spus ca pot sa revin cu bonul, sa platesc o diferenta de bani si sa primesc o pereche de casti care au microfon. domnii vanzatori au fost foarte revoltati si mi-au spus ca nu se poate, desi castile pe care eu le-am cumparat sunt inca in garantie. ce m-a deranjat foarte tare este modul de prezentare si comercializare al produselor de catre acesti vanzatori. daca eu sunt cumparatorul, mi se pare corect sa mi se prezinte toate produsele compatibile cu telefonul meu si proprietatile acestora, iar eu sa pot alege, pe banii mei. acesti vanzatori nu au facut-o si acum doresc sa stiu daca este o cale de a solutiona aceasta problema. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nicoletha , utilizator 16:25, 4 Octombrie 2013
Ati incercat sa vb in microfonul telefonului ?
Toate castile sunt compatibile cu oricare tip de telefon. Se vede cu ochiul liber care casca e cu microfon si care nu.
Nu cred ca veti avea succes cu o reclamatie undeva, dar incercati initial ca seful de magazin, apoi la OPC.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator
multumesc de sfat. dupa aproape o luna de la achizitionarea castilor, multe drumuri la magazinul respectiv, mai multe sesizari la serviciul clienti orange si amenintari cu reclamatie la OPC, azi problema mea s-a rezolvat. am returnat castile (care intre timp s-au si defectat) si am primit banii inapoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefoane - producator - vanzator si anpc cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Iata povestea. Am abonament la Orange. In luna martie a.c. imi expira contractul pentru abonament si am zis sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura: ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon cumparat de la orange popescu adelina popescu adelina am cumparat in iulie un telefon de la un orange shop din cluj, de la inceput a avut probleme, dar ii dadeam resetare si isi revenea, dar de cateva saptamani ... (vezi toată discuția)
Schimbare produs refuzata ContSters369090 ContSters369090 Buna ziua, Scurt istoric cu problema mea: - cumparat telefon Sony Xperia Z1 Compact de la un retailer mare, cu garantie la producator (Sony). - s-a ... (vezi toată discuția)