avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie telefon cumparat de la orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie telefon cumparat de la orange

am cumparat in iulie un telefon de la un orange shop din cluj, de la inceput a avut probleme, dar ii dadeam resetare si isi revenea, dar de cateva saptamani cand cineva vrea sa ma sune i se spune ca sunt intr-o alta convorbire, iar eu nu vorbesc cu nimeni, am fost la acel shop de unde l-am cumparat si nu vor sa mi-l primeasca. imi spun ca trebuie sa ma duc la alt shop, dar eu nu vreau pentru ca nu inteleg de ce nu pot sa-l trimita ei daca eu de acolo l-am cumparat. eu consider ca e obligatia lor sa-l trimita in service nu sa ma poarte pe mine prin tot orasu pe la service-urile lor sau pe la alte magazine. daca m-as adresa protectiei consumatorului as rezolva ceva? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 10:00, 16 Noiembrie 2009
Puteti face o sesizare la OPC, cu siguranta vi se va rezolva problema, firesc ar fi sa cereti inlocuirea telefonului.
Vânzătorul are obligaţia de a livra un produs în conformitate şi cu certifcat de garanţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare incorecta produse spre vanzare nicoletha nicoletha in data de 10.09.2013 am cumparat o pereche de casti de la un Orange Shop din Timisoara, pentru sony ericsson xperia x10 mini. in 20.09.2013 am revenit in acel ... (vezi toată discuția)
Abonament orange ABlaster ABlaster Sunt abonat la orange de 10 ani. Anul trecut mi-am reinnoit contactul pentru 2 ani, in ideea sa imi achizitionez un telefon la un pret mai bun. Dupa 4 luni, ... (vezi toată discuția)
Probleme service gsm gvlad21 gvlad21 Buna seara, In luna iulie a.c. am prelungit un contract de voce, astfel cumparand telefonul cu pricina cu o reducere semnificativa. Inca de la inceput am ... (vezi toată discuția)