am cumparat in iulie un telefon de la un orange shop din cluj, de la inceput a avut probleme, dar ii dadeam resetare si isi revenea, dar de cateva saptamani cand cineva vrea sa ma sune i se spune ca sunt intr-o alta convorbire, iar eu nu vorbesc cu nimeni, am fost la acel shop de unde l-am cumparat si nu vor sa mi-l primeasca. imi spun ca trebuie sa ma duc la alt shop, dar eu nu vreau pentru ca nu inteleg de ce nu pot sa-l trimita ei daca eu de acolo l-am cumparat. eu consider ca e obligatia lor sa-l trimita in service nu sa ma poarte pe mine prin tot orasu pe la service-urile lor sau pe la alte magazine. daca m-as adresa protectiei consumatorului as rezolva ceva? va multumesc
Abonament orange
ABlaster
Sunt abonat la orange de 10 ani. Anul trecut mi-am reinnoit contactul pentru 2 ani, in ideea sa imi achizitionez un telefon la un pret mai bun. Dupa 4 luni, ... (vezi toată discuția)
Probleme service gsm
gvlad21
Buna seara,
In luna iulie a.c. am prelungit un contract de voce, astfel cumparand telefonul cu pricina cu o reducere semnificativa. Inca de la inceput am ... (vezi toată discuția)