avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate popgeorge

Activitate popgeorge

Cu siguranta mai mult de 2 ani
Chiar daca acum am aceasta proba care dovedeste ca sentinta din procesul meu anterior putea fi influentata de faptul ca avocatul advers care a castigat, a fost chiar seful judecatorului care a dat acea sentinta?

Daca dupa ce s-a incheiat procesul definitiv (cu cateva luni in urma) am aflat ca avocatul partii adverse a fost acum cativa ani CHIAR presedintele Judecatoriei si, implicit, seful judecatorului care a dat sentinta, ce mai pot face acum? Pot reincepe acelasi proces si sa solicit stramutarea? Am sanse sa nu mai platesc cheltuielile de judecata ale partii adverse de la procesul anterior?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Răspuns la discuția Mutarea procesului
Daca dupa ce s-a incheiat procesul definitiv (cu cateva luni in urma) am aflat ca avocatul partii adverse a fost acum cativa ani CHIAR presedintele Judecatoriei si, implicit, seful judecatorului care a dat sentinta, ce mai pot face acum? Pot reincepe acelasi proces si sa solicit stramutarea? Am sanse sa nu mai platesc cheltuielile de judecata ale partii adverse de la procesul anterior?
Se poate muta procesul in alt a parte daca avocatul partii adverse a fost presedintele acelei Judecatorii?