avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate carolina77

Activitate carolina77

Răspuns la discuția vreau sa divortez
carolina77 a scris:

In cazul in care e de acord e ok, dar daca nu vrea sa divortam unde ii voi trimite citatia? El nu are un domiciliu stabil acolo?
Va multumesc!
Răspuns la discuția vreau sa divortez
In cazul in care e de acord e ok, dar daca nu vrea sa divortam unde ii voi trimite citatia? El nu are un domiciliu stabil acolo?
Va multumesc!
Buna ziua!
Eu locuiesc la parintii mei cu copilul minor iar sotul meu locuieste in alta localitate dar nu cu forme legale. In acea localitate avem o locuinta (proprietate) pe care am inchiriat-o si la care sotul meu primeste corespondenta. Noi am locuit acolo 2 ani si jumatate dar nu ne-am facut CI pe acea adresa, dupa care de comun acord eu m-am mutat la ai mei iar el urma sa plece din tara, lucru care nu s-a mai intamplat. Vreau sa stiu daca pot sa depun actiunea de divort in acea localitate iar in caz ca sotul meu e de acord demersurile necesare sa le facem tot acolo. Noi in CI avem adresa parintiilor lui unde nu am locuit niciodata.
Va multumesc!
Buna ziua!
Fetita mea a facut un an in martie si as dori sa lucrez din nou. Daca ma intorc la munca pana cand fetita face 2 ani primesc si eu bani(daca da cat) sau acest lucru e valabil doar pentru mamele care au nascut in 2011.
Va multumesc!
Buna ziua!
Vreau sa stiu ce trebuie ca hotararea de incredintare a minorului sa fie irevocabila.
Discuție divort cu minor
Buna ziua!
Sunt despartita de 6 luni de sotul meu(locuim in localitati diferite) fiindca de comun acord am stabilit ca eu voi sta cu fetita (acum are1 an) la parintii mei cat timp el este la munca in Anglia(contractul era pe 2 ani). A stat in Anglia o saptamana, nu i-a placut si s-a intors in tara. De cand s-a intors (3 luni) nu are loc de munca, nici domiciliu stabil si traieste din banii parintiilor. In cele 6 luni a vazut copilul doar de cateva ori si i-a adus un pachet de scutece de unica folosinta si 4 cutii cu lapte praf. Intre timp am aflat ca are o amanta si chiar vrea sa divortam.
Vreau sa stiu daca pot obtine:
1-custodia unica
2-vizita la domiciliu meu
3-pensie alimentara
Va multumesc!