avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate hsv

Activitate hsv

Răspuns la discuția ce se poate intampla?
e vorba de puncte jucate pe ruleta respectiva echivalent a sumei.bani propriu-zisi nu au fost.inca nu cred ca a fost depusa plangere dar mai mult ca sigur va urma.treaba a fost in felul urmator.am introdus credit pe ruleta fara sa incasez bani.#-o.cand s-a ajuns la o suma mare m-am panicat si practic am jucat in continuare in incercarea de a recupera din suma.am zis stop prea tarziu am sunat sefii i-am chemat la punctul de lucru si asta a fost tot.aveam o gestiune de 5000 de lei +/- bani care erau incasati sau platiti in urma castigurilor/pierderilor.
dupa ce s-a facut inventarierea contoarelor de joc de la ruleta, eu normal, trebuia sa am bani incasati in jurul sumei de 28000 lei.practic este lipsa in gestiune.
Răspuns la discuția ce se poate intampla?
pai da, dar nu am nimic pe numele meu...o sa incerc sa ii returnez numai ca o sa dureze ceva timp.e posibil sa fac puscarie???nu am antecedente, e o suma de aprox 7000 eur.
care e cel mai negru scenariu in cazul in care nu pot inapoia prejudiciul cauzat firmei sau angajatorul nu vrea sa accepte o esalonare a sumei.intentionez sa fac asta dar nu stiu cat o sa pot de repede.precizez ca e vorba de o suma de bani jucata la o ruleta electronica.#-o
Răspuns la discuția delapidare
nu mai lucrez..nerespectarea obligatilor la locul de munca mai exact.bani propriu zisi nu au fost. e vorba de echivalentul lor in puncte jucate la aparate...din cate am citit prin mai multe articole cam pe la delapidare s-ar incadra fapta mea.
Discuție delapidare
buna ziua...am o problema serioasa...am lucrat la o sala de jocuri si am introdus unui client suma de aproximativ 25000 lei, bani pe care nu i-am primit.sunt pus in situatia de a platii banii acestia catre angajator si nu stiu cum o sa reusesc sa ii strang...in cel mai rau caz ce o sa mi se poata intampla chiar daca momentan incerc sa strang bani sa ii returnez.
daca fostii patroni nu accepta decat toti banii odata si eu nu o sa pot decat in rate ce pt pati????