avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare

buna ziua...am o problema serioasa...am lucrat la o sala de jocuri si am introdus unui client suma de aproximativ 25000 lei, bani pe care nu i-am primit.sunt pus in situatia de a platii banii acestia catre angajator si nu stiu cum o sa reusesc sa ii strang...in cel mai rau caz ce o sa mi se poata intampla chiar daca momentan incerc sa strang bani sa ii returnez.
daca fostii patroni nu accepta decat toti banii odata si eu nu o sa pot decat in rate ce pt pati????
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 17:54, 31 Martie 2011
Delapidare sau neglijenta la locuil de munca
Ati lucrat sau mai lucrati?

In cazul in care patronul dvs. nu accepta o intelegere direct cu dvs, va trebuie sa depuna o plangere la Parchet.

Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
ContSters157367, utilizator
nu puteti demonstra ca acea persoana nu a platit?cred ca nu

atunci o sa primiti o amenda administrativa care se trece in cazier .deci o sa aveti dosar penal.asta daca acoperiti prejudiciul.
Intr-adevar, cf. art 74^1 Cod Penal, pentru infractiunile de delapidare, daca in cursul urmaririi penale sau al judecatii, pana la solutionarea cauzei in prima instanta, acoperiti integral prejudiciul, se aplica amenda administrativa care se trece in cazier. Nu puteti beneficia de aceasta prevedere de 2 ori in 5 ani.

Deci aveti timp sa recuperati prejudiciul pana la incheierea judecatii, daca este vorba de delapidare.
nu mai lucrez..nerespectarea obligatilor la locul de munca mai exact.bani propriu zisi nu au fost. e vorba de echivalentul lor in puncte jucate la aparate...din cate am citit prin mai multe articole cam pe la delapidare s-ar incadra fapta mea.
Eclar ca ati facuto intentionat.
Eu zic ca va fi greu de demonstrat ceva.depinde cat de ``tare`` va puteti tine in cursul urmaririi penale.

daca sunt martori,sau daca ati recunoscut fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate primi amenda penala pentru infractiunea de inselaciune? fentzeliulian fentzeliulian Buna ziua! Se poate primi amenda penala pentru infractiunea de inselaciune? (vezi toată discuția)
Delapidarea -speta bogdan12 bogdan12 buna ziua, Pana in luna decembrie a anului trecut am lucrat ca agent de vanzari directe la o firma de telecomunicatii. Am facut cerere de incetare a ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa delapidare andreea2003 andreea2003 buna ziua, indraznesc sa va adresez si eu cateva intrebari: - am luat de la banca la care lucrez suma de 27500 eur, facandu-mi un overdraft neautorizat pe ... (vezi toată discuția)