buna ziua...am o problema serioasa...am lucrat la o sala de jocuri si am introdus unui client suma de aproximativ 25000 lei, bani pe care nu i-am primit.sunt pus in situatia de a platii banii acestia catre angajator si nu stiu cum o sa reusesc sa ii strang...in cel mai rau caz ce o sa mi se poata intampla chiar daca momentan incerc sa strang bani sa ii returnez.
daca fostii patroni nu accepta decat toti banii odata si eu nu o sa pot decat in rate ce pt pati????
Intr-adevar, cf. art 74^1 Cod Penal, pentru infractiunile de delapidare, daca in cursul urmaririi penale sau al judecatii, pana la solutionarea cauzei in prima instanta, acoperiti integral prejudiciul, se aplica amenda administrativa care se trece in cazier. Nu puteti beneficia de aceasta prevedere de 2 ori in 5 ani.
Deci aveti timp sa recuperati prejudiciul pana la incheierea judecatii, daca este vorba de delapidare.
nu mai lucrez..nerespectarea obligatilor la locul de munca mai exact.bani propriu zisi nu au fost. e vorba de echivalentul lor in puncte jucate la aparate...din cate am citit prin mai multe articole cam pe la delapidare s-ar incadra fapta mea.