avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se poate intampla?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se poate intampla?

care e cel mai negru scenariu in cazul in care nu pot inapoia prejudiciul cauzat firmei sau angajatorul nu vrea sa accepte o esalonare a sumei.intentionez sa fac asta dar nu stiu cat o sa pot de repede.precizez ca e vorba de o suma de bani jucata la o ruleta electronica.#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 15:13, 20 Aprilie 2011
Executarea silita a bunurilor dvs...
pai da, dar nu am nimic pe numele meu...o sa incerc sa ii returnez numai ca o sa dureze ceva timp.e posibil sa fac puscarie???nu am antecedente, e o suma de aprox 7000 eur.
Pai depinde, angajatorul dvs. a depus plangere? sau doar doreste recuperarea prejudiciului? Daca ar depune plangere penala , presupunand ca ati comis o infractiune contra patrimoniului( nu stiu care fiindca nu stiu cum ati avut acces la acea suma) odata depusa plangerea s-ar putea sa nu o mai poata retrage si atunci veti fi cercetat.Incercati calea amiabila si insistati pe esalonare.
e vorba de puncte jucate pe ruleta respectiva echivalent a sumei.bani propriu-zisi nu au fost.inca nu cred ca a fost depusa plangere dar mai mult ca sigur va urma.treaba a fost in felul urmator.am introdus credit pe ruleta fara sa incasez bani.#-o.cand s-a ajuns la o suma mare m-am panicat si practic am jucat in continuare in incercarea de a recupera din suma.am zis stop prea tarziu am sunat sefii i-am chemat la punctul de lucru si asta a fost tot.aveam o gestiune de 5000 de lei +/- bani care erau incasati sau platiti in urma castigurilor/pierderilor.
dupa ce s-a facut inventarierea contoarelor de joc de la ruleta, eu normal, trebuia sa am bani incasati in jurul sumei de 28000 lei.practic este lipsa in gestiune.
Da, asa am presupus si eu.Insa ce putem noi sa va sfatuim decat sa incercati sa obtineti mai multa intelegere de la patronul dvs. pentru ca acesta sa nu depuna plangere.Luati-va un angajament de plata, intr-un anumit termen, imprumutati de la cineva..ar fi pacat sa depuna plangere si sa aveti alte probleme.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală după 3 luni de la data faptei DavidAndrei_ DavidAndrei_ Buna ziua. Am o intrebare care ma macina de vreo 2 luni si nu gasesc raspunsul nicaieri. Acum vreo 3 luni am jucat la o casa de pariuri niste bani, am ... (vezi toată discuția)
Delapidare Aliria Aliria Buna ziua!Am o prietena care lucrează intr-un cazino si care a jucat suma de 6500 lei,bani proveniți din gestiunea firmei la care lucra.a fost descoperită ... (vezi toată discuția)
Furt din gestiune Gabiania Gabiania Buna ziua.am o problema foarte mare.va rog sa ma ajutati.acum o luna de zile lucram la un restaurant.eu umpreuna cu o colega am facut o prostie.nu mai marcam ... (vezi toată discuția)