avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Delapidare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Delapidare

Buna ziua!Am o prietena care lucrează intr-un cazino si care a jucat suma de 6500 lei,bani proveniți din gestiunea firmei la care lucra.a fost descoperită si obligată la scrierea unui angajament de plata,in care se menționează faptul că banii au fost jucați de aceasta.deocamdata,nu i s-a făcut plângere,dar se intenționează.ce poate păți in cazul in care se va depune o plângere împotriva ei,care este procedura,care sunt repercursiunile?patronul acelei săli de jocuri,nu este dispus să o păstreze ca sa-si poata recupera prejudiciul în timp.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Aliria , utilizator 07:03, 17 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Daca se depune plangere, o sa fie cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare.
Sa acopere prejudiciul.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare hsv hsv buna ziua...am o problema serioasa...am lucrat la o sala de jocuri si am introdus unui client suma de aproximativ 25000 lei, bani pe care nu i-am primit.sunt ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmarile unui furt la locul de munca? DMdd DMdd Buna. Am lucrat pana acum 2 saptamani la o sala de jocuri si am plecat cu un prejudiciu de 5000 lei. In ziua respectiva m-au pus sa fac o declaratie ca am dat ... (vezi toată discuția)
Delapidare etta etta un salariat al unei societati comerciale a iesit in uma inventarului facut de catre administratorul societatii cu o lipsa in gestiune de 2000 lei. acesta poate ... (vezi toată discuția)