avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din gestiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din gestiune

Buna ziua.am o problema foarte mare.va rog sa ma ajutati.acum o luna de zile lucram la un restaurant.eu umpreuna cu o colega am facut o prostie.nu mai marcam totul la casa de marcat iar banii ii luam noi.sefii ne-au prins.am dat o declaratie si am recunoscut fapta.au zis ca ne dau in judecata.pana acum nu sa intamplat nimic.ieri ne-au chemat si ne-au dat salariile si nimeni nu a spus nnimic despre ce sa intamplat.spunetimi va rog mai pot face ceva daca a trecut deja o luna? Ne pot chema direct la tribunal?multumesc
Plangerea se depune la politie sau parchet.
Asta inseamna ca ne poate cchema oricand? Chiar daca a trecut o lunna
Putem face puscarie?
Va pot chema oricand daca se depune plangere penala, eu vad fapta ca fiind delapidare din descrierea dvs.
Va multumesc pentru raspuns.spunetimi va rog ce putem face noi sa scapam

Alte discuții în legătură

Probleme cu fostul angajator eliza84 eliza84 buna ziua! am nevoie de un sfat referitor la un litigiu in munca. momentan lucrez la alta firma in turism de 3 luni cu carte de munca. am ceva probleme cu ... (vezi toată discuția)
Rog indrumare plangere penala Serghei_B Serghei_B Solicit putina indrumare in urmatorul caz: Un sofer care distribuia marfa si incasa banii, a furat din gestiune o suma maricica pt care a declarat ca nu ia ... (vezi toată discuția)
M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)