avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penală după 3 luni de la data faptei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penală după 3 luni de la data faptei

Buna ziua. Am o intrebare care ma macina de vreo 2 luni si nu gasesc raspunsul nicaieri.
Acum vreo 3 luni am jucat la o casa de pariuri niste bani, am castigat in jur de 7000 ron, ulterior i.am pierdut pe toti si tipa de la ghiseu ma cunostea fiind client fidel. Si mi.a pus in continuare bilete fara ca eu sa am acei bani pusi (dar de fiecare data cand punea bilet ii dadeam o suma de bani ca asa spusese sa se vada pe camera, dar nu i-am cerut eu sa imi puna acele bilete. Pur si simplu a zis ca nu ma lasa sa plec fara bani acasa. Stiind ca las timps destul de mare..cu o zi inainte ii lasasem 1500 ) in fine. La un moment dat a sunat din centrala de la ei sa nu mai puna nici un bilet ca pune pe datorie. Atunci am plecat si mai tarziu ma sunat cu cei de la agentie sa imi spuna ca este gaura in gestiune de 36.000 si sa aduc banii. Dupa 1 saptamana am vorbit cu ea. Si mi.a zis ca imi face plangere penala la politie daca nu ii dau o suma de bani lunar macar 3 luni ca pe urma nu mai poate face plangere. Am zis ok. I-am virat lunar 5000 ron. Intrebarea mea este urmatoarea.
Mi se poate face plangere de ceva? Daca da , Mi se poate face plangere dupa 3 luni? As dorii daca se poate sa imi raspunda un avocat, nu un utilizator care isi da cu parerea.
Cel mai recent răspuns: DavidAndrei_ , utilizator 16:13, 8 Noiembrie 2017
Tardivitatea plangerii prealabile echivaleaza cu lipsa ei.
Sa inteleg ca dupa acele 3 luni nu se mai poate depune plangere? Ei direct ca si companie nu aveau cum sa imi depuna plangere. Dar ea ca si fosta angajata mai poate depune? MultumescIoana Stoica a scris:

Tardivitatea plangerii prealabile echivaleaza cu lipsa ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de inselaciune? DavidAndrei_ DavidAndrei_ Acum cateva zile m-am jucat la o casa de pariuri, nu are relevanta numele. Am avut 7000 ron la mine care de altfel i.am si pierdut in vreo 2h. Dar in acele 2h ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Plângere penală în urma unui accident cu victime alx1998 alx1998 Bună seara! Am avut un accident în urma cu 1 luna si jumatate (13 iunie 2018).Eu am fost persoana vătămată.Este considerat accident cu victime. Am ... (vezi toată discuția)