Bună seara!
Am avut un accident în urma cu 1 luna si jumatate (13 iunie 2018).Eu am fost persoana vătămată.Este considerat accident cu victime.
Am discutat cu băiatul care a provocat accidentul pentru ca sa nu depun aceea plângere penală...am posibilitatea de a depune plângerea penală în termen de 3 luni.Am zis sa ajung la o înțelegere în care am cheltuit bani cu tratament si i.am spus sa imi ofere o sumă de bani mai exact 1300 lei ,contravaloarea tratamentului,zilelor lipsite de la serviciu,sperietura.Din punctul meu de vedere nu este o sumă prea mare.Pe data de 15 luna aceasta trebuia sa imi dea bani l.am sunat am vorbit cu el si mi.a zis sa il sun pe 18 ca inca nu a luat bani.Surpriza mi.a blocat numarul de telefon.Intrebarea mea este următoarea:Pot sa mai scot certificat medico-legal? Precizez ca a trecut 1 luna de la data accidentului...ce sfaturi sa imi dati ?
Va multumesc frumos si o seara frumoasa!
Daca este vorba de accident de circulatie ... situatia este un pic mai complicata ... vorbim deja de doua infractiuni ... iar cel care te a vatamat ar trebui sa raspunda penal, asiguratorul fiind cel care ar trebui sa te despagubeasca. Daca nu exista fapta penala il poti da in judecata in civil.