Dar daca eu imi fac balconul in termopan asociatia de proprietari poate sa mi-l strice? Dupa ce l-am construit ma gandesc ca nu mai poate sa imi faca nimica
Locuiesc intr-un bloc nou construit si asi dori sa imi inchid balconul in termopan iar cei de la asociatia de proprietari spun ca imi trebuie de la ei aprobare si nu vor sa imi dea aprobare pentru ca zic ca stric aspectul exterior al constructiei? Ce pot sa fac sau daca este o lege care sa imi interzica sa imi inchid balconul in termopan
Seful m-a chemat acuma in data de 12.03 la sediul firmei sa imki dau demisia ca a angajat pe alcineva pe postul meu si neaparat eu trebuie sa imi dau demisia pana imi termin cursul si apai zice el ca ma va angaja din nou eu cred ca ma duce de nas sa imi dau demisia ca el de mult a urmarit sa i aiba pe toti colegi la mana si sa i mute el in toate obiectivele care v rea el fara sa i plateasca si in timpul lor liber. Eu vreau sa va cer parerea daca il pot da in judecata pe treaba aceasta ca nici nu se pune problema sa imi dau eu demisia pentru ca eu sunt in curs de calificare pe bani mei nici decum pe bani firmei si ma gandesc ca nu are dreptul sa ma zboare asa cum crede el de cuvinta.
Am si eu o problema cu seful la servici lucrez ca agent de paza, si anume, ma suna ieri si imi spune ca din data de 9 februarie nu mai am ce cauta la lucru ca nu am atestat de paza problema este ca in noiembrie 2011 de la servici m-au trimis la un curs de atestare de agent de paza am facut cursul dar cand sa dau examen nu a mai fost de gasit cel care a facut cursul. In ianuariue 2012 seful mi-a spus sa fac pe bani mei cursul respectiv asa am si facut iar la recomandarea lui am mers la un domn care facea cursuri si acuma examenul este in iunie 2012 dar seful acuma vrea sa ma dea afara. Intrebarea legal ma poate da afara? Si ce asi putea face in privinta asta.
Multumesc
Foarte interesanta treaba asta cu legea OUG nr.97/2005 "reabilitata" de Legea 290 din 24 octombrie 2005 (Legea 290/2005)
aici mai am i intrebare conform legi 290/2005 articolul 13 aliniatul 5..... daca merg cu permisul de conducere la banca sa ridic un western ar trebui ca cei de la banca sa accepte permisul de conducere daca buletinul imi este furat sau pierdut nu? pentru ca daca este asa intentionez sa dau toate bancile in judecata pe treaba asta :) Multumesc
(5) In cazul pierderii, furtului, distrugerii sau al deteriorarii actelor de identitate, solicitantii vor prezenta un alt document oficial, cu fotografie de data recenta, pentru certificarea identitatii. Pentru persoana care nu detine astfel de documente ori in situatia in care se constata diferente intre fizionomia solicitantului si documentele prezentate sau informatiile din R.N.E.P., se solicita verificarea identitatii de catre structura teritoriala a politiei."