adriantot a scris:
@suinalina,
Dar dumneavoastra, persoana fizica, ce cautati pe acolo? Ati cumparat acum apartamentul sau sunteti mai de mult in acest bloc?
Dar daca nu exista asociatie, de unde stiti ca vecinii au datorii? Cine afiseaza aceste datorii?
Dati-ne cateva elemente ca poate vine vreo sugestie sa va descurcati.
Poate aveti totusi o persoana care se ocupa de acel bloc, de incasari, de furnizori...
Apartamentul a fost cumparat in urma cu vreo 8 ani , cand nu erau probleme de genul asta. Initial exista asociatie si sincer acum nu stiu de ce nu mai exista, dar stiu sigur ca nu mai exista .Si totusi avem o persoana care se ocupa de acest bloc , efectiv afiseaza lunar un tabel in care sunt trecuti toti locatarii cu suma de bani restanta ( daca exista ) + intretinerea pe luna respectiva . Ce inseamna intretinerea pe luna respectiva ?! Doar apa rece si gunoiul ! La noi nu exista lumina pe casa scarii de un an de zile , calorifere pe casa scarii , nu exista femeie de serviciu, nimic! Si s-au renuntat treptat la toate astea pentru ca n-au vrut unii locatari sa plateasca serviciile de care puteam beneficia cu totii ... pe principiul "gratuit daca se poate , sau mai bine fara" ! Sper ca nu am fost prea ironica.