avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate Robbie0305

Activitate Robbie0305

Răspuns la discuția fost proprietar problema

Va multumesc mult pentru raspunsul prompt...Mai am o nelamurire: el are vreun drept sa ceara evacuarea mea pana la acea data 30.04.2011?.
Si o ultima intrebare : daca nici dupa 30 aprilie nu vrea sa paraseasca casa , ce variante de evacuarea legale am?...as putea pur si simplu sa i scot bunurile in strada si sa schimb yala la casa?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Răspuns la discuția fost proprietar problema
Va multumesc pentru raspuns...el are vreun drept sa ceara evacuarea mea pana la acea data30.04.2011?.Si o ultima intrebare : daca nici dupa 30 aprilie nu vrea sa paraseasca casa , ce variante de evacuarea legale am?...as putea pur si simplu sa i scot bunurile in strada si sa schimb yala la casa?
Ieri am semnat contractul de vanzare cumparare pentru o casa , urmand ca peste 2 zile cand imi iese ntabularea , banca unde am facut creditul pentru o parte din bani , sa achite diferenta de bani catre fostul proprietar.In contractul de vanzare cumparare e stipulata urmatoarea chestie:"transmiterea dreptului de proprietate operaza pe data autentificarii prezentului contact , insa predarea imobilului va avea loc la data de 30.04.2011.Intrebarea mea este :am acoperire legala sa il scot din casa pana la aceea data ?avand in vedere ca este un betiv notoriu scandalagiu
Răspuns la discuția Vanzator casa problema
Va multumesc inca o data pentru raspuns
Răspuns la discuția Vanzator casa problema
Intr adevar in precontract exista o clauza care stipuleaza plata dubla a avansului platit , in cazul in care vanzatorul se razgandeste sau pierderea integrala a avansului , in cazul in care eu ca si cumparator , nu platesc diferenta de bani la data de...Acum imi dau seama ca am gresit cumva , investind in ceva ce nu mi apartine, dar din pacate nu stiam ca lucrurile pot lua o alta turnura.Intrebarea era ...pana la momentul semnarii actului final de vanzare cumparare (cu siguranta vanzatorul il va semna ) in cazul in care ma forta sa parasesc casa (doar e a lui ) , il pot obliga cumva sa mi achite contravaloarea reparatiilor platite de mine in casa lui ?Va multumesc pentru raspuns si scuze daca n am fost prea explicit in primul mesaj
Buna ziua.In urma cu 1 luna am depus demersurile pentru cumpararea unei case prin programul Prima casa .Am semnat un precontract de vanzare cumparare cu proprietarul casei , achitand un avans , restul sumei urmand a fi achitat dupa aprobarea creditului avand acceptu prloprietarului de a ne muta in casa .In tot acest timp am efectuat ceva reparatii in casa (centrala reparata , hidrofor reparat) , reparatii de care nici proprietarul 'NU' stia ca e cazul a fi facute.Partea proasta a intervenit acum 2 zile , cand recitind precontractul si convertind diferenta de suma ramasa sa i o achitam ,din euro in lei , a realizat ca pierde 7000Ron din diferenta de curs valutar de la data semnarii antecontractului , pana la data achitarii intregii sume.INTREBARE:In cazul in care se razgandeste legat de sederea noastra in casa , pana la achitarea intregii sume de bani , ii pot cere rambursarea costurilor reparatiilor facute pana acum ?si daca da , in ce baza ?...mentionez ca am facturi pentru toate reparatiile facute.Va multumesc frumos