avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fost proprietar problema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fost proprietar problema

Ieri am semnat contractul de vanzare cumparare pentru o casa , urmand ca peste 2 zile cand imi iese ntabularea , banca unde am facut creditul pentru o parte din bani , sa achite diferenta de bani catre fostul proprietar.In contractul de vanzare cumparare e stipulata urmatoarea chestie:"transmiterea dreptului de proprietate operaza pe data autentificarii prezentului contact , insa predarea imobilului va avea loc la data de 30.04.2011.Intrebarea mea este :am acoperire legala sa il scot din casa pana la aceea data ?avand in vedere ca este un betiv notoriu scandalagiu
Cel mai recent răspuns: Robbie0305 , utilizator 21:03, 14 Aprilie 2011
termenul de 30.04. a fost stipulat in favoarea vanzatorului, acesta avand dreptul sa locuiasca in imobil pana la aceasta data. Daca are manifestari violente poate fi ceruta evacuarea prin ordonanta presedentiala dar nu cred ca este indicat avand in vedere ca mai e putin pana la data de 30.04. iar ordonanta presedentiala poate dura mai mult.
Va multumesc pentru raspuns...el are vreun drept sa ceara evacuarea mea pana la acea data30.04.2011?.Si o ultima intrebare : daca nici dupa 30 aprilie nu vrea sa paraseasca casa , ce variante de evacuarea legale am?...as putea pur si simplu sa i scot bunurile in strada si sa schimb yala la casa?

Va multumesc mult pentru raspunsul prompt...Mai am o nelamurire: el are vreun drept sa ceara evacuarea mea pana la acea data 30.04.2011?.
Si o ultima intrebare : daca nici dupa 30 aprilie nu vrea sa paraseasca casa , ce variante de evacuarea legale am?...as putea pur si simplu sa i scot bunurile in strada si sa schimb yala la casa?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare monicelu monicelu Sora mea are o situatie destul de incalcita cu proprietatea ei. Acum 2 ani a cumparat o mansarda intr-o casa in Ploiesti. Avea in plan sa o renoveze si sa se ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de concubin din casa noastra? ClaudiaCarlan ClaudiaCarlan Cum il fortam legal sa paraseasca casa in care nu este proprietar? (vezi toată discuția)