avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum scapam de concubin din casa noastra?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum scapam de concubin din casa noastra?

Cum il fortam legal sa paraseasca casa in care nu este proprietar?
Buna seara,
Va puteti adresa instantei solicitand evacuarea.
Avand in vedere ca nu ati furnizat foarte multe detalii va raspund simplu: schimbati yala la intrarea in casa. Daca forteaza sa intre, isi agraveaza situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lăsat pe cineva trei ani în apartament fără să cer bani, iar acum când am decis să vând nu mai vrea să plece. cum rezolv problema? Alex. M Alex. M Bună ziua, Am lăsat pe cineva sa stea în apartamentul meu de aproape 3 ani fără a mi plătit chirie sau a primi orice fel de suma , singura mea ... (vezi toată discuția)
Chirias-problema aghiii aghiii cum trebuie sa procedez in situatia in care persoana careia am acceptat sa-i inchiriez garsoniera refuza sub diferite pretexte completarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Evacuare domiciliu Schiopu Oana Schiopu Oana Buna ziua, Locuiesc cu sotul in acelasi apartament, avand amandoi adresa din buletin aici. Daca vreau sa divortez, cand il pot evacua, in ce conditii? ... (vezi toată discuția)