Sora mea are o situatie destul de incalcita cu proprietatea ei. Acum 2 ani a cumparat o mansarda intr-o casa in Ploiesti. Avea in plan sa o renoveze si sa se mute anul asta in ea. Acum cateva luni , ceilalti proprietari ai casei au schimbat yala si au facut o actiune in rectificare de carte funciara cum ca ar fi ei proprietarii podului, acesta fiind considerat proprietate comuna. Avocatul am inteles ca a facut o intampinare dar nu a facut referire si la faptul ca podul este sigilat de ceilalti proprietari reclamanti in dosar si nici nu a cerut evacuarea lor si a oricaror bunuri pe care ei si le-or fi pus acolo. Am inteles ca avocatul a depus azi intampinare si are termen de judecata saptamana luni . Ce sa mai facem? Sora mea vrea sa intre in pod cat mai curand . Va multumesc.
Eu auzisem si varianta ca se poate solicita sectiei de politie care are in circumscriptie imobilul sa asiste la intrarea in mansarda. Stiu ca se punea problema in topicul cu chiriasii care nu vor sa mai paraseasca imobilul dupa expirarea perioadei de inchiriere. Eu ma gandeam ca mai simplu este sa chemam politia , un om care sa sparga usa si sa schimbe yala si atat. Daca vor fi anumite certuri cu vecinii, politia poate constata. Ce ziceti? Mai sigur si mai rapid e cu ordonanta presedintiala sau cu politia?
Instanta competenta a judeca respectiva cauza in fond se va pronunta , cu intaietate , asupra masurii speciale a ordonantei presedintiale., justificand urgenta .
Competenta, material si teritorial , e judecatoria in a carei raza teritoriala e situat bunul imobil.
Chiatanta de mana
renami
Buna seara!
Sunt noua pe aici si as vrea sa-mi suneti daca pot face ceva. Am o garsoniera cumparata cu o chitanta de mana, am lasat pe cineva sa locuiasca ... (vezi toată discuția)