Sora mea are o situatie destul de incalcita cu proprietatea ei. Acum 2 ani a cumparat o mansarda intr-o casa in Ploiesti. Avea in plan sa o renoveze si sa se mute anul asta in ea. Acum cateva luni , ceilalti proprietari ai casei au schimbat yala si au facut o actiune in rectificare de carte funciara cum ca ar fi ei proprietarii podului, acesta fiind considerat proprietate comuna. Avocatul am inteles ca a facut o intampinare dar nu a facut referire si la faptul ca podul este sigilat de ceilalti proprietari reclamanti in dosar si nici nu a cerut evacuarea lor si a oricaror bunuri pe care ei si le-or fi pus acolo. Am inteles ca avocatul a depus azi intampinare si are termen de judecata saptamana luni . Ce sa mai facem? Sora mea vrea sa intre in pod cat mai curand . Va multumesc.
Pana una alta trebuie stabilit cine este adevaratul proprietar.
Abia dupa aceea se poate discuta despre cine va sta acolo.
Va trebuie si hotarare de evacuare care in prezent nu vad cum ati putea sa o obtineti.
Sora dvs trebuie sa aiba multa ragdare:( deoarece procesul va dura mutl timp.
Chiatanta de mana
renami
Buna seara!
Sunt noua pe aici si as vrea sa-mi suneti daca pot face ceva. Am o garsoniera cumparata cu o chitanta de mana, am lasat pe cineva sa locuiasca ... (vezi toată discuția)