multumesc mult pt ajutor dar nu am banii necesari pt ai vira in cont o suma mare de banii!o alta varianta ar fii sa vand apartamentul unui prieten ca sa nu mai apara probleme gen :tata-fiu!atunci presupun ca nu ar mai avea ce sa spuna!nu?!?!?
buna ziua.Am o problema si vreau sa cer sfaturi:tatal meu a avut un credit de consum pe care nu la achitat integral,drept urmare,banca a inaintat dosarul spre o firma de recuperare!problema mea e:daca singurul lucru pe care pot sa il ia este apartamentul si intre timp apartamentul mi-l vinde mie...printrun act de vanzare-cumparare,mai poate firma respectiva sa ii faca ceva?sa imi ia mie apartamentul?va rog daca puteti sa ma ajutati!multumesc anticipat
deci sa inteleg ca eu am "treaba"doar cu asociatia de proprietari,nu si cu firma prestatoare?intrebarea e:pot sa castig procesul pt zugravirea apartamentului?
am cerut si mi sa spus ca firma nu mai exista(am impresia ca e o marlanie totala)ca a intrat in faliment si ca nu o mai gasesc nici ei....asa ca asta nu ma ajuta pana acum!
buna ziua,am o mare dilema si nu stiu cum sa procedez.
Locuies intrun bloc cu 10 etaje la ultimu etaj!cum in perioada asta,ploua ffff mult,imi ploua si mie in apartament!firma care a reparat acoperisiul nu este de gasit cum spun cei de la asociatie!nu asta e problema mea..ci:daca o sa se repare acoperisul,cine imi zugraveste mie apartamentul?am dreptul asta?pot sa ii(asociatia_) dau in judecata?din cate am vb cu seful de scara-nici o sansa baiete- asta a fost raspunsul lui!ce ma sfatuiti sa fac?am vreo sansa sa imi apar drepturile in instanta?adica...legal,am dreptul sa mii se repare si zugraveala?multumesc anticipat