o societate comeciala are 500 angajati 2 sindicate unul cu220 membrii celalalt 140 iar restul neafiliati cine negociaza ccm avind in vedere ca nimeni nu are 50%+1 conform noilor reglementari
demersurile facute ctre anpc bucuresti au avut efect am fost anuntat ca firma tv prin satelit doreste stingerea conflictului pe cale amiabila si datoria se sterge si contractul cu ei se reziliaza incepind cu 21 04 2011 va mutumesc pt sfaturi
ca urmare a demersurilor facute catre anpc bucuresti a-m fost instintat ca mi sa reziliat contractul cu data de 21 04 2011 si datoria ctre firma de tv satelit a fost stornata va multumesc pentru sfaturi
am trimis toate actele catre anpc bucuresti intucit pe raza judetului firma nu are sediu acum astept raspuns sesizarea am facuto si prin posta si pe mail
doresc sa mai adaug un lucru la ceea ce v-am spus si i-mi cer scuze daca nu a-m facuto de la inceput ultima factura cea de 70 ron era mai mare decit suma lunara care era prevazuta ca si taxa de abonament asta a si fost motivul pentru care am refuzat achitarea daca am gresit nu stiu daca a mertat tot circu nu stiu problema este ca nu doresc sa fiu calcat in picioare si ca inca mai am incredere in institutiile statului credeti ca mi-am complicat viata pt o diferenta de 20 ron
sa inteleg ca pina la urma sintem niste victime si nu avem nici o sansa in fata lor oricum vom pierde apropo am primit ieri un raspuns de la firma de recuperare si mi s-a spus ca datoria este formata din 156 abonament si penalizare plus 1400 echipament i-am anuntat respectos ca echipamentul l-am predat dupa ce am asteptat doa luni sa vina cineva sa-l ridice ma-m prezentat la firma din constanta si l-am predt pe baza de proces verbal semnat si stampilat in legatura cu anpc astept totusi raspunsul lor dupa care ma voi adresa instantei
am incercat la firma de tv au zis ca nu mai sint clientul lor m-au trimis la firma de recuperare acolo nimic ori nu stiu ori nu vor sa-mi spuna m-am adresat anpc bucuresti cu o reclamatie acum astept raspunsul lor in cele 9 lni nu am primit nici o notificare din partea firmei de tv
cum procedez daca nu am platit ultima factura catre o firma de tv prin satelit in valoare de 70 ron dupa noua luni de zile am primit o instintare de plata de la ofirma de recuperare in valoare de 1558 ron ce trebuie sa fac am sunat la ei si am intrebat ce reprezinta suma dar nu i-mi spune nimeni
ininte cu 30 zile de a expira contactul cu firma de tv am cerut sa se factureze la valoarea la care a fost incheiat contractul adica vreo 45 ron nu numai ca nu au facut acest lucru dar acum dupa mai bine de8 luni m-am trezit pe cap cu o firma de recuperare si o datorie de 1558 ron factura neplatita fiind de 70 ron