avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce trebuie sa fac daca nu am platit ultima factura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce trebuie sa fac daca nu am platit ultima factura

cum procedez daca nu am platit ultima factura catre o firma de tv prin satelit in valoare de 70 ron dupa noua luni de zile am primit o instintare de plata de la ofirma de recuperare in valoare de 1558 ron ce trebuie sa fac am sunat la ei si am intrebat ce reprezinta suma dar nu i-mi spune nimeni
Cel mai recent răspuns: botosneanustancu , utilizator 11:52, 10 Mai 2011
mai mult ca sigur ca diferenta dintre 70 lei pana la 1558 reprezinta penalitati de intarziere.faceti o cerere scrisa adresata lor prin care sa va specifice ce reprezinta suma.
am incercat la firma de tv au zis ca nu mai sint clientul lor m-au trimis la firma de recuperare acolo nimic ori nu stiu ori nu vor sa-mi spuna m-am adresat anpc bucuresti cu o reclamatie acum astept raspunsul lor in cele 9 lni nu am primit nici o notificare din partea firmei de tv
si firma aia de recuperare o sa dea creanta altor recuperatori...
aia fac si ei niste permutari si obtin din 1558 ron, suma de 5581 ron...
si astia, la randu' lor, o dau mai departe, la altii, care mai permuteaza si ei putin... si obtin 8155 ron...

se pare ca nimeni si nimic nu poate stopa asa ceva...

degeaba va adresati "anpc"-ului

"4. Are voie o societate non-bancara de credit sa puna dobanzi penalizatoare de intarziere, o data ce contractul a fost supus executarii silite?

Raspuns sef anpc: Conform prevederilor legale in vigoare si clauzelor contractuale, in cazul executarilor silite consumatorul plateste si costurile aferente acestor executari." (ce s-a intrebat, si ce s-a raspuns!:rolleyes:)

iar la "costurile aferente acestor executari", fiecare "recuperator" pune cat vrea el, cat ii trebuie, cat are nevoie...
suma aia de 70 ron nu mai are nicio relevanta, fiecare cere cat il duce capu', ca "efort" de recuperare...:stunned:

www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
ContSters123067, utilizator
sa inteleg ca pina la urma sintem niste victime si nu avem nici o sansa in fata lor oricum vom pierde apropo am primit ieri un raspuns de la firma de recuperare si mi s-a spus ca datoria este formata din 156 abonament si penalizare plus 1400 echipament i-am anuntat respectos ca echipamentul l-am predat dupa ce am asteptat doa luni sa vina cineva sa-l ridice ma-m prezentat la firma din constanta si l-am predt pe baza de proces verbal semnat si stampilat in legatura cu anpc astept totusi raspunsul lor dupa care ma voi adresa instantei
Asteptati sa inceapa executarea pe suma aia imensa si dupa aia vom vedea cum justifica diferenta de bani. Pe contestatie la executare veti castiga, ei ca si creditor ar putea percepe cel mult actualizarea cu indicele de inflatie a debitului care oricum nu este mare.

Alte discuții în legătură

Televiziune digitala prin satelit probleme cu ultima factura botosneanustancu botosneanustancu ininte cu 30 zile de a expira contactul cu firma de tv am cerut sa se factureze la valoarea la care a fost incheiat contractul adica vreo 45 ron nu numai ca nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un furnizor de televiziune constantinlazar constantinlazar am incheiat pe data de 22 decembrie 2019 un contract tv cu x,am ales un pachet tv in care erau incluse canale documentere ,dupa data de 31, mai precis pe 01 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract aledical aledical Am un abonament la ofirma de telefonie mobila contractul expira in septembrie iar eu nu am mai folosit acest abonament din ianuarie cind aveam restant 3 ... (vezi toată discuția)