avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere contract

Am un abonament la ofirma de telefonie mobila contractul expira in septembrie iar eu nu am mai folosit acest abonament din ianuarie cind aveam restant 3 facturi am platit suma restanta+penalizari si am cerut sa renunti la acel abonament iar firma a refuzt ei spuneau ca trebuie sa platesc 70 euro. Acum cu lege asta noua mai sint obligat sa platesc taxa de 70 euro pentru rezilierea contractului?
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 15:48, 22 Iulie 2010
In principiu, cu foarte putine exceptii, "legea noua" nu retroactiveaza ci se aplica numai pt. viitor. In cazul dvs. insa, puteti incerca sa invocati legilslatia referitoare la clauzele abuzive. Puteti incerca sa sesizati si Protectia Consumatorului.
Mai asteptati pana in septembrie si contractul va inceta prin ajungerea la termen.
Ati putea sa instiintati societatea respectiva, comunicandu-le in scris ca nu doriti sa reinoiti contractul.
eu am inteles ca legea noua se aplica si contractelor in curs.dar era parca vorba tot de o despagubire.duceti-va la firma de telefoane si informati-va.
da am primit notificare sa platesc 380 ron dar nu stiu de ce, daca nu platesc ma vor actiona in instantia
luati legatura cu ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila - doresc sa renunt la contract moldovan_paul13 moldovan_paul13 Buna.Anul trecut in septembrie mi-am luat un telefon pe abonament pe da [EDITAT] cu 20 de euro pe luna abonament si 800 lei pretul telefonului.La liber costa ... (vezi toată discuția)
Abonament vodafone hobit hobit Buna seara. Sunt student si cred ca am o problema la care va rog sa ma sfatuiti cum sa o rezolv si care sunt consecintele juridice. Pe scurt in ianuarie ... (vezi toată discuția)