avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... televiziune digitala prin satelit probleme cu ultima ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

televiziune digitala prin satelit probleme cu ultima factura

ininte cu 30 zile de a expira contactul cu firma de tv am cerut sa se factureze la valoarea la care a fost incheiat contractul adica vreo 45 ron nu numai ca nu au facut acest lucru dar acum dupa mai bine de8 luni m-am trezit pe cap cu o firma de recuperare si o datorie de 1558 ron factura neplatita fiind de 70 ron
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 16:26, 10 Mai 2011
Reclamatie la OPC , anexati copie de pe contract , instiintare si factura.
am trimis toate actele catre anpc bucuresti intucit pe raza judetului firma nu are sediu acum astept raspuns sesizarea am facuto si prin posta si pe mail
ca urmare a demersurilor facute catre anpc bucuresti a-m fost instintat ca mi sa reziliat contractul cu data de 21 04 2011 si datoria ctre firma de tv satelit a fost stornata va multumesc pentru sfaturi
interesant ce spui. deci ANPC a facut verificarea si ei au sters datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac daca nu am platit ultima factura botosneanustancu botosneanustancu cum procedez daca nu am platit ultima factura catre o firma de tv prin satelit in valoare de 70 ron dupa noua luni de zile am primit o instintare de plata de ... (vezi toată discuția)
Creanta "dublata" luc1kws luc1kws Buna ziua, dupa cum zice titlul, m-am trezit ca aceasta firma,[editat de admin], ca ma someaza sa platesc 2 facturi neachitate dupa ce eu am reziliat telefonic ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie- penalitati ganya ganya acum doi ani am reziliat contractul cu o companie de telefonie mobila,si dupa spusele lor am ramas dator cu suma de 71,50 RON. Ei spun ca m-au instintat, dar ... (vezi toată discuția)