avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata factura telefonie- penalitati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata factura telefonie- penalitati

acum doi ani am reziliat contractul cu o companie de telefonie mobila,si dupa spusele lor am ramas dator cu suma de 71,50 RON. Ei spun ca m-au instintat, dar eu nu am primit nimic,sau mia fost furata din c.p.(nu ar fi prima data!).Va dati seama ca nu este o suma pe care nu o poti plati. pe data de 09-04-2012 am primit o instintare prin posta romana de la o firma de recuperare a creantelor ca datorez suma de 173,70 RON si ca din care 111,93 RON reprezinta penalizari de intanziere.ce pot face ? este legal?pot depasi penalitatile ,cuantumul sumei datorate?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fatima , utilizator 17:51, 11 Aprilie 2012
Buna ziua,
Va raspund in calitate de account manager persoane juridice la o companie de telefonie mobila. Suma de 111.93 de care spuneti reprezinta comisionul recuperatorilor.Compania de telefonie la care ati fost abonat v-a perceput penalitati doar pana in momentul deconectarii. Intr-adevar pana sa ajunga acest cont la ei dvs. ar fi trebuit sa primiti mai multe instiintari.

Sper ca v-a ajutat raspunsul meu!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)
Datorie telefon alxxx alxxx În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)