acum doi ani am reziliat contractul cu o companie de telefonie mobila,si dupa spusele lor am ramas dator cu suma de 71,50 RON. Ei spun ca m-au instintat, dar eu nu am primit nimic,sau mia fost furata din c.p.(nu ar fi prima data!).Va dati seama ca nu este o suma pe care nu o poti plati. pe data de 09-04-2012 am primit o instintare prin posta romana de la o firma de recuperare a creantelor ca datorez suma de 173,70 RON si ca din care 111,93 RON reprezinta penalizari de intanziere.ce pot face ? este legal?pot depasi penalitatile ,cuantumul sumei datorate?Multumesc.
Buna ziua,
Va raspund in calitate de account manager persoane juridice la o companie de telefonie mobila. Suma de 111.93 de care spuneti reprezinta comisionul recuperatorilor.Compania de telefonie la care ati fost abonat v-a perceput penalitati doar pana in momentul deconectarii. Intr-adevar pana sa ajunga acest cont la ei dvs. ar fi trebuit sa primiti mai multe instiintari.
Datorie telefon
alxxx
În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)