avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate zudor

Activitate zudor

Răspuns la discuția uzucapiune
Multumesc mult!
Discuție uzucapiune
Ce inseamna"amana pronuntarea pt a da posibilitatea paratilor sa depuna la dosar concluzii scrise ?"
Discuție Uzucapiune
S-a amanat termenul de judecata pt citarea paratilor cu mentiunea la interogator.Intrebarea este daca acestia nu au de obiectat nimic mai trebuie sa se prezinte personal sau este de-ajuns sa dea o declaratie in scris fiecare in parte?
Răspuns la discuția Proces uzucapiune
multumesc pt raspuns,dar taxa pe care am platit-o pt uzucapiune la primarie ,pot sa o mai recuperez s-au o pierd? eu as vrea sa o recuperez daca se poate ca e o suma destul de mare platita pt ceva ce nu sa pezolvat.
Răspuns la discuția Proces uzucapiune
pt ca cei de la care am cumparat casa au decedat de vreo 20 de ani ,iar martorii care au semnat procesul verbal la fel, iar noi am avut incredere in avocat crezand ca stie cel mai bine ce e de facut,dar se pare ca l-am angajat degeaba....
parintii mei au cumparat o casa in 1986 fara acte,doar cu proces verbal. mentionez ca aceasta casa a fost intabulata ultima data in 1972,de atunci a avut mai multi proprietari dar nici unul nu a avut acte pe ea.Avocatul pe care l-am ales ne-a sfatuit sa deschidem un proces de uzucapiune ca asa ar fi cel mai bine,asa am si facut,am platit toate taxele,masuratoarea topo,am gasit mostenitorii ultimului proprietar,acestia audat declaratii ca nu au nicio pretentie,smdp...ca acum la sfarsit sa aflam dupa un an de zile ca acest proces de uzucapiune nu se poate aplica deoarece proprietarul a murit in anul 2005 si nu sunt 20 de ani de la moartea acestuia. Nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac,inseamna ca am platit o gramada de bani degeaba,iar avocatului nu prea -i pasa . as vrea sa stiu daca pot sa-mi recuperez banii care i-am platit pt timbru judiciar la primarie,aceasta fiind o suma destul de mare,si ce sa fac in continuare?