avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

Ce inseamna"amana pronuntarea pt a da posibilitatea paratilor sa depuna la dosar concluzii scrise ?"
Cel mai recent răspuns: zudor , utilizator 21:14, 26 Aprilie 2011
parile pot depune concluzii scrise , inca o saptamana.nu inteleg ce nu intelegeti.nu aveti avocat?
Sa spunem ca prin aceasta asa zisa formula , instanta da posibilitatea piritilor reprezentati in instanta sa aduca dovezi concludente scrise .Iar indata ce acestea au fost depuse urmeaza ca instanta sa se pronunte.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursul procesului nalisoru nalisoru Dupa interogarea martorilor si al piritilor - reclamatului si expertiza yehnica ce mai urmeaza ? Se face o incheiere ceva inainte de a ramine in pronuntare? (vezi toată discuția)
Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare uti1 uti1 Buna ziua, Ce inseamna intr-un proces civil: Amanare pronuntare? Este diferenta intre Amanare pronuntare si Amanare hotarare? In acesta stadiu partile mai ... (vezi toată discuția)