avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CURSUL PROCESULUI
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CURSUL PROCESULUI

Dupa interogarea martorilor si al piritilor - reclamatului si expertiza yehnica ce mai urmeaza ? Se face o incheiere ceva inainte de a ramine in pronuntare?
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
nalisoru, utilizator
Cel mai recent răspuns: nalisoru , utilizator 10:49, 14 Aprilie 2013
"Incheiere" ( adica incheiere de sedinta) se face dupa fiecare termen de judecata.

Daca se amana pronuntarea atunci se face "incheiere".
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
nu ma refeream la asta . vreau sa stiu daca dupa toate astea , inainte de hotarire noi reclamatul si piritul trb sa mai facem o conclozie scrisa , ceva ...Dupa administrarea probelor , wxpertiza , intre astea si hotarire
Dupa epuizarea tuturor probelor, redactati si depuneti la dosar concluzii scrise cu referire la speta concreta, la temeiul de drept si la concludenta probelor administrate. Pot fi depuse odata cu concluziile orale sau ulterior, daca se amana pronuntarea.
am cerut judecare in lipsa . asta inseamna ca voi face in scris dupa audierea martorilor si interogatorii ( unde voi participa evident ) ?
nalisoru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursul procesului de iesire din indiviziune VOVA6 VOVA6 Va rog sa-mi spuneti . Dupa audierea martorilor , dupa interogatorii si expertiza tehnica , urmeaza pronuntarea ? Intre pronuntare si cele enumerate mai sus ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica art.157 din codul procedura civila eugen82 eugen82 la sedinta de judecata pentru care am primit citatia la 8.30 mi-a venit rindul pe la ora 14.30 ; dupa mai bine de o ora jumate de discutii pe exceptii si probe ... (vezi toată discuția)