avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra19

Activitate alexandra19

Răspuns la discuția divort
casasatoria nu a fost transcrisa in romania.
Răspuns la discuția copii si incredintarea
pentru reincredintare iti trebuie dovezi, acte , asa este in romania,deci dupa parerea mea este sa vorbesti cu protectia copilului si sa le explici ca mai mult te ocupi de copii si sa vina sa vada cum te duci sa iei copii de la scoala sau gradinita , cum le pregatesti masa sau faci lectiile cu ei , cred ca trebuie sa vina de vreo 3-4 ori la tine sa te vada cu copii(cei de la protectie).acum mai tine cont de un aspect..sa nu pari orgolios si sa vrei tu copii,sau poate ti se pare ca nu are timp pt. ei..dar treptat ai sa iti dai seama ca intotdeauna copii ar trebui sa stea cu mama , doar exceptii ar face mamele denaturate.., consumabile de alcool sau droguri..cam asa ceva.
Discuție divort
sint de origine romanca iar sotul este de origine englez,casatoria s-a oficiat in anglia.ultima lui resedinta a fost in romania.el e plecat de 1 an in anglia .vreau sa deschid proces aici in romania, iar el nu este deacord cu divortul.mentionez ca nu avem bunuri in comun sau copii.ce se intimpla daca el nu este informat prin scrisoare ca eu dau divort? daca se trimite o scrisoare de instiintare la domiciliul lui din anglia si el nu vrea sa le accepte, si nu recunoaste ca sta acolo sau nu este el...cum procedeaza judecatoria din romania? poate da divortul si in lipsa lui?si autoritatile de acolo ar recunoaste certificatul de divort din romania(in lipsa lui), deci nu stiu care ar fi calea mai potrivita si usoara pt. acest divort,gindul imi este daca as obtine certificatul de divort (in lipsa lui)sa fie recunoscut si in anglia.va multumesc