avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copii si incredintarea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copii si incredintarea

Sant divortat in decembrie 03 2010 avem 2 copii minor care a fost incredintata catre mama (fosta sotia).
Problema este urmatoare: Eu stau in acelas domiciliu pentru ca am cumparat apartamentu impreuna si nu vreu sa parasesc casa pana cind nu mi plateste partea mea (partaj).
Urmatoare problema este nu are grija de copii, ce inseamana asta nu sta cu copii. nu merge la gradinta dupa copii daca nu maduc eu nu merge nimen. Daca nu stau eu cu eii nu sta nimeni copii sant 5 si 10 ani
Urla foarte mult cu copii (pentru ca este foarte stresat lucra la finante si langa serviciu face contabilitate acasa la mai multe firme) parerea mea este ca vreu si iau copii la mine sa fie incredintat catre mine pentru ca ea nu este momentan responsabil la cresterea ei.
Langa toate asta platesc si alocatia nu cred ca am si obligatia si sa fiu cu copii in timpul meu liber ca sa face contabilitatea pentru firmele.
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
pendre, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandra19 , utilizator 00:54, 2 Aprilie 2011
actiune in instanta pt.reincredintare
Buna seara,
Nu trebuie sa va judecati fosta sotie atit de aspru,pentru ca este stresata.Dvs.recunoasteti cit de mult este solicitata intelectual,avind un serviciu cu mare responsabilitate,plus ca mai lucreaza si acasa contabilitatea unor firme.Este clar ca doamna,face acest efort tocmai pentru bunastarea copiilor,a familiei.
Cit despre timpul dvs.( liber) petrecut cu copiii,este ceva natural,sunt copiii dvs.,si atita timp cit inca locuiti impreuna,bucurati-va de aceste clipe.Daca aveati alta locuinta si program de vizitare al copiilor,ati fi suferit ca-i vedeti rar si programat, asa ca...sunteti un tata norocos.:luck:
da intrun fel sant norocos ca pe mine mai mult iubesc copii cat pe ia.
are servic greu stiu dar nu tot timp bani conteaza conteaza si sufletul copiilor.
De ce nu a dat afara din casa? Pentru ca am fost si sant un tata bun si stie si el.
Despre timpul meu liber nu este vorba ca nu vreu si fiu cu copii dar nu tott timp, este cam mult daca vrut sa divorteze de mine atunca sa lasa si liber macar in pic.
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
pendre, utilizator
Amindoi aveti dreptate,sotia munceste foarte mult,dvs.aveti nevoie de putin timp liber.Cu totii simtim compresia timpului si nu numai.Sunt convinsa ca va iubesc foarte mult copiii,cred ca sunteti mai calm,mai putin stresat.Sotia in afara serviciului + contabilitatea firmelor (in particular),mai are si gospodarie de facut,( gatit,spalat,curatenie..copiii..etc),nu este usor pentru nimeni,sa faca atitea.Ziua are totusi 24 de ore,iar noi oamenii nu suntem din metal.
Cred ca si dvs. ajutati cit puteti de mult la aceste activitati familiale.Mai aveti putina rabdare,si poate viata va fi mai usoara pentru intreaga dvs.familie.:luck:
pentru reincredintare iti trebuie dovezi, acte , asa este in romania,deci dupa parerea mea este sa vorbesti cu protectia copilului si sa le explici ca mai mult te ocupi de copii si sa vina sa vada cum te duci sa iei copii de la scoala sau gradinita , cum le pregatesti masa sau faci lectiile cu ei , cred ca trebuie sa vina de vreo 3-4 ori la tine sa te vada cu copii(cei de la protectie).acum mai tine cont de un aspect..sa nu pari orgolios si sa vrei tu copii,sau poate ti se pare ca nu are timp pt. ei..dar treptat ai sa iti dai seama ca intotdeauna copii ar trebui sa stea cu mama , doar exceptii ar face mamele denaturate.., consumabile de alcool sau droguri..cam asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu cam ce sanse am ca tata sa obtin custodia copilului(copilul avind 6.4ani leonardniculescu leonardniculescu avind in vedera caci sotia a parasit domiciliul conjugal pe 24februarie si nu a venit sa-si vada copilul decit de 3 ori in atita timp (vezi toată discuția)
Locuinta minorilor- cerere pe ordonanta presedintiala Gheorghe Costache Gheorghe Costache salut,mi-a plecat sotia cu ambii copii an varsta de respectiv 3-4 ani fara acordul meu.am facut sesizare la politie, ea nu vrea sa ma lase sa-mi vad copii, ma ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori - mama in strainatate Mihaela Elena Mihaela Elena Revin pe forumul acestui site cu o noua problema. Doi tineri casatoriti de ceva ani, cu 2 copii minori (de 10, respectiv 6 ani). Cei doi nu se mai inteleg ... (vezi toată discuția)