Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri pentru infiintarea unui SRL-D cu asociat unic,
In ce priveste Actul Constitutiv, as dori sa stiu daca trebuie aduse modificari la modelul unui Actul Constitutiv al SRL de la cele simple (in loc de SRL sa scriu SRL D) la cele care mi se par mai complicate (de ex alta lege aici: "A convenit sa incheie prezentul Act constitutiv, pentru constituirea unei societati cu raspundere limitata, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.31/1990 ") ?
O alta problema o am cu faptul ca locuind intr-un cartier rezidential destul de nou, nu am vecini care sa locuiasca stanga-dreapta, sus... Apartamentele banuiesc ca au fost luate la specula. Daca nu reusesc sa dau de propietari exista o alta solutie mai rapida? (sunt contra timp) Nu avem nici asociatie de proprietari dar am pregatit deja o declaratie pe propria raspundere.
In ce priveste Obiectul de activitate, as vrea in principal sa creez site-uri pe care sa vand publicitate si poate prin care sa vand produse, si as dori sa mai pot oferi consultanta in promovarea online, sa pot fabrica si vinde mobila, acorda servicii de proiectare (constructii), desfasura activitati de inchiriere biciclete in parc, sa pot vinde bauturi nonalcoolice..
Codul CAEN la obiectul principal de activitate sa il trec:
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
sau
6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
sau
6312 Activitati ale portalurilor web
sau altul?
Pentru consultanta in promovarea online (servicii SEO) e bine:
6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei
?
Pentru fabricarea de mobila pentru apartament si scoli,
310 Fabricarea de mobila
dar nu stiu care mai exact
ce insemna 3109 Fabricarea de mobila n.c.a.
s-ar potrivi?
Pentru servicii de proiectare in constructii
4120 Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale
?
Inchiriere biciclete in parc?
Comert cu bauturi nonalcoolice?
Va multumesc anticipat.
Editare ulterioara:
Raspunsurile pe care le-am aflat pana acum citind pe internet ar fi ca:
actul constitutiv nu trebuie modificat
acordul vecinilor e un act pe care e bine sa il ai dar nu e obligatoriu
iar ce include si ce exclude fiecare clasa/cod caen am aflat aici: