avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot obtine actele necesare infiintarii unei firme in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot obtine actele necesare infiintarii unei firme in absenta proprietarilor viitorului sediu?

Doresc sa deschid rapid un SRL D, dar la obtinerea actelor legate de sediul social m-am lovit de urmatoarea problema: proprietarii imobilului revin in Bucuresti abia peste cateva luni.

Bunavointa lor, actul de proprietate si copiile dupa actele lor de identitate le am dar in conditiile in care am nevoie de semnaturile lor pe Contractul de Comodat si obtinerea acelei adeverinte de la ANAF pentru care am inteles ca proprietarii trebuie sa semneze cererea, exista vreo modalitate, gen imputernicire prin care sa rezolv situatia?

De asemenea intr-una din camerele apartamentului exista deja un sediu declarat al unei firme deschise in 2008 dar suspendata in 2010 (nu este a mea, desigur). Cunoasteti ce declaratii sunt necesare in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
otiliaion, utilizator
Cel mai recent răspuns: otiliaion , utilizator 21:18, 2 Aprilie 2011
Redactati un contract de comodat si faceti corespondenta prin posta cu proprietarul. La ANAF nu trebuie sa se prezinte proprietarul pentru obtinerea adeverintei si dovezii de sediu ci asociatul/administratorul societatii in curs de constituire. Daca mai exista sediul unei firme la acea adresa, dvs. veti da o declaratie notariala ca imobilul permite functionarea inca a unui sediu. SUCCES!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. Am achizitionat un imobil cu contract de vanzare cumparare(legalizat la notar) in anul 2018 de la un proprietar, care la randul lui cumparase ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - firma care are sediu social la adresa imobilului, fara acordul proprietarului antoniaclaudia antoniaclaudia vreau sa vand un imobil proprietate personala, insa, la cutia de scrisorii primesc citatii si diverse corespondenta pe numele unei societati la care eu nu sunt ... (vezi toată discuția)