Buna ziua. Am achizitionat un imobil cu contract de vanzare cumparare(legalizat la notar) in anul 2018 de la un proprietar, care la randul lui cumparase acelasi imobil in 2017 de la alt proprietar. Primul proprietar a demolat constructia incepand alta constructie, constructie pe care a continuat-o cel de al doilea proprietar si pe care am finalizat-o eu. Am primit pe 18.03.2019 o notificare de la ANAF ptr. declaratia 100 si dupa ce m-am documentat la ANAF am aflat ca exista o firma din 2012 la o anumita adresa, firma care are contract de comodat pe adresa imobilului pe care l-am achizitionat si unde figureaza administratorul firmei ( nu figureaza in niciun act de vanzare-cumparare). Contractul de comodat cu firma este incheiat pentru perioada 2012 - 2022. Ce riscuri exista sa pierd casa in urma unor terte cauze și ce pot sa fac pentru a nu ma trezi cu surprize neplacute.La incheierea contractului de vanzare-cumparare nu am avut cunostiinta de aceste aspecte, iar in documentul mentionat nu figureaza ca ar fi grevat de sarcini, nu s-au constituit drepturi reale in favoarea altor persoane,nu a fost trecut in proprietate publica a statului,nu a fost vandut sau ipotecat, inchiriat, comodat, instrainat, nu este grevat de sarcini sau servituti, ca nici o societate comerciala nu isi sre sediul in acest imobil,nu a fost promis vanzarea altei persoane si nu face obiectul vreunei revendicari la L10/2001.