Vreau sa fac o intelegere cu un programator cu care nu am mai lucrat pentru a construi si creste impreuna un site (el constructie site si imbunatatiri tehnice pe parcurs, eu project management, continut si promovare online) si m-ar ajuta niste sugestii.
Este suficienta o intelegere scrisa si semnata intre ele doua parti pentru inceput?
Suntem amandoi persoane fizice
Ce sa pun in intelegere ca sa fie corect pentru ambele parti si sa nu fie niciunul amenintat ca o sa piarda munca si investitia depuse in caz ca apar neintelegeri?
Ma tem ca el sa nu fure conceptul si continutul si sa mearga mai departe fara mine.
Daca te temi, inainte sa incepi... Nu incepe, fiindca de ce ti-e frica nu scapi. Cauta un partener in care sa ai incredere sau invata sa-ti pui singur in practica proiectul !
Sfatul meu este sa gasiti un avocat specializat in proprietate intelectuala pe drepturi de autor sa va faca un draft de contract.
O intelegere scrisa sumara nu este suficienta
Depinde ce drepturi doriti sa retineti fiecare, cum doriti sa impartiti beneficiile, daca unul este prestator si celelalt beneficiar sau il dezvoltati impreuna, samd. Daca nu exista incredere, orice intelegere trebuie pusa in detaliu pe hartie.
Ati putea sa va asociati intr-un SRL care se va ocupa de site, desi costa infiintarea societatii.
Drept mostenire
aurora1967
tata a mostenit o casa cu 5 cam si un teren aferent casei de425mp ,suntem 2 surori,iar mama cu tata au un ap de 2 cam ,ce mi se cuvine mie daca am renuntat la ... (vezi toată discuția)